donderdag 4 april


Opnieuw een kort verslag van 2 van onze leerlingen:

Groep 1 t.e.m. 4 zijn met de fiets naar Diksmuide geweest. Ze hebben daar oriëntatietocht gedaan. Dan zijn ze naar de IJzertoren gegaan en de Dodengang. Zo leerden ze veel over de 1ste wereldoorlog. Daarna zijn ze terug gefietst want daar stonden lekkere frietjes en stoofvlees te wachten!

Merel 6B

De stagiaires hebben al een paar keer de avondactiviteiten verzonnen. Ik ga het vandaag hebben over de quiz. Er waren 10 groepen die tegen elkaar streden. Bij elke quizronde was er een thema. Er waren ook doerondes. Dan stuurde elke ploeg 1 iemand naar voor. Die deed dan de opdracht. Het was een spannende strijd. Er waren een paar gelijke punten maar de blauwe quizertjes zijn gewonnen!

Nest 6B


Op de voorlaatste dag trok de andere helft van de groep onder een stralende zon met de fiets naar Diksmuide. De rest trok naar het natuurreservaat De Blankkaart, oefenden hun circustechnieken, gingen boogschieten en volksspelen of hijsten zich in het zadel. Na alweer een deugddoende maaltijd en een verfrissende douche hebben we onze laatste avond afgesloten met een spetterende Bonte-avond gevolgd door een ‘stevig’ feestje! Op naar onze allerlaatste dag!